فواید گل سنجد
سنجد گوشتش گوشت مىرویاند و پوستش پوست و استخوانش استخوان و گرده (قلوه) را گرم و معده را دباغى و بواسیر و تقطیر بول را امان است و ساقها را قوى و رگ خوره را قطع مىکند.(امام صادق علیه السلام)
میوه سنجد از زمانهای گذشته در سبد غذایی ایرانیان جا داشته و امروزه از درخت سنجد و میوه آن در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطرسازی و صنایع چوب استفاده میشود. نام علمی سنجد «Elaeagnusan gastifolial» است.
طبیعت آن: گرم و خشک است.
ماده شیمیایى: اسانس روغنى در گل سنجد وجود دارد.
1- آب جوشانده یا دمکرده آن را بنوشید براى بازکردن گرفتگىها و تحلیل گاز و نفخ و درمان استسقاء و یرقان نافع است، معده را تقویت مىکند، مقوى کبد است، براى درمان بیماریهاى دماغى مانند فلج و کزاز و براى قلب و رفع زخمهاى ریوى و تنگىنفس مفید است، براى قطع تبهاى مزمن و خطرناک مصرف مىشود.
2- عرق آن را هم بخورید و هم بمالید. موى سر را رشد مىدهد.
/انتهای پیام